Vervangingen

Vervangingen Personele Unie Stichting Opmaat & Jan Ligthartgroep Tilburg

Wil je graag als leerkracht werken bij Stichting Opmaat of Jan Ligthartgroep Tilburg? Dan is er de mogelijkheid om in dienst te komen van een van beide stichtingen als invalleerkracht of je kunt je inschrijven bij het Flexcenter Midden-Brabant als invalleerkracht.

Invalleerkracht in dienst bij Stichting Opmaat of Jan Ligthartgroep Tilburg
Op de pagina Invalpool vind je meer informatie over de indiensttreding bij een van beide stichtingen als invalleerkracht. Ben je geïnteresseerd, stuur dan je CV en motivatiebrief naar invalpool@opmaat-scholen.nl of invalpool@janligthart.nl

Invalleerkracht via Flexcenter Midden-Brabant
Vanaf 1 juli 2016 zijn Stichting Opmaat en Jan Ligthartgroep Tilburg samen met 15 andere schoolbesturen aangesloten bij het Flexcenter Midden-Brabant, wat bestaat uit een vervangingspool en een vacaturebank.

Vervangingspool
Alleen vervangers geregistreerd bij dit Flexcenter mogen vervangingen invullen op de scholen van de 16 schoolbesturen. Vervangers kunnen via een digitaal beschikbare planning aangeven wanneer ze beschikbaar zijn. Tevens is het mogelijk om bij inschrijving aan te geven voor welke schoolbesturen of scholen men wil werken. Ben je leerkracht en wil je je inschrijven om als vervanger door het Flexcenter Midden-Brabant bemiddeld te worden naar verschillende scholen in de regio Tilburg en omstreken? Stuur dan je motivatie en CV naar flexcentermiddenbrabant@driessen.nl.

Vacaturebank
Naast de vervangingspool is er ook een vacaturebank. Alle ingeschreven vervangers worden geïnformeerd over de vacatures die bij de aangesloten besturen ontstaan.
Klik hier voor de website van de Flexpool.